Uuden käyttäjän lisääminen

1)   Lisätäksesi uuden käyttäjän olemassa olevalle asiakkaalle siirry Tilit -sivulle ja valitse haluamasi asiakas valikosta napsauttamalla pientä sinistä väkästä alla olevan kuvan mukaisesti.

2)   Valittuasi haluamasi asiakkaan napsauta Lisää käyttäjä.

3)  Avautuvassa ikkunassa näet seuraavat kentät:

• Lisenssinumero luodaan automaattisesti, anna siis Lisenssi -kentässä näkyvän lisenssinumeron jäädä paikalleen.
  • Jos lisäät yhden käyttäjän, kirjoita hänelle Käyttäjätunnus ja Sähköpostiosoite. Suosittelemme, että käyttäjätunnus on sama kuin sähköpostiosoite.
  • Salasana luodaan automaattisesti ja näet sen Salasana -kentässä. Jos haluat generoida uuden salasanan, napsauta Muodosta -painiketta. Voit myös kirjoittaa salasanakenttään itse valitsemasi salasanan.
  •  Jos olet luomassa käyttäjätunnusta työasemalle, valitse Ohjelman tyyppi -valikosta Endpoint Jos olet luomassa käyttäjätunnusta palvelimelle, valitse sen sijaan Server.
  • Anna ruudun Lähetä kutsu -kohdassa olla rastittuna, niin käyttäjälle lähetetään kutsu, jossa on hänen käyttäjätunnuksensa ja ohjeet varmistusohjelman asennukseen.
  • Valitse lopuksi Tallenna. Uuden käyttäjän tiedot on nyt tallennettu.