Asetukset

Asetukset -osiossa voit tehdä varmistusohjelman käyttöön liittyviä määrityksiä.

Ajastus-valikon alla on kolme vaihtoehtoa:

• Sammuta - tietojen varmistuksia ei tehdä
  • Jatkuva - varmistukset tapahtuvat automaattisesti muutaman minuutin välein (suositeltu)
  • Päivittäinen - varmistus tehdään kerran vuorokaudessa valitsemaasi kellonaikaan

Oletuksena kaikki tietokoneellasi olevat tiedostot varmistetaan. Jos sinulla on täydet käyttöoikeudet, voit Rajaukset -kohdassa paitsi -painiketta napsauttamalla määrittää kohteet, joita et halua varmistettavan (pakatut tiedostot, järjestelmäkansiot jne). Valittuasi tai poistettuasi haluamasi kohteet valitse OK ja sulje Rajaukset -ikkuna.

Kieli -valikosta voit valita, millä kielellä haluat käyttää varmistusohjelmaa. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä suomi, ruotsi, englanti, ranska ja venäjä.

Jos sinulla on täydet käyttöoikeudet, valitsemalla Lisäasetukset voit vielä määritellä muutamia muita asetuksia.

Kaista -kohdassa voit valita, miten paljon kaistaa haluat varmistuspalvelun käyttävän. Kun otat varmistuspalvelun käyttöön ja kaikki tietosi varmistetaan ensimmäistä kertaa, suuria määriä tietoa siirtyy tietokoneesi ja Nexeticin palvelimen välillä. Jos yrityksesi käytössä on nopea kaista, tällä ei pitäisi olla juurikaan merkitystä. Jos yrityksesi käytössä on hitaampi kaista, voit halutessasi pienentää lähetysnopeutta siksi aikaa, kun tiedoistasi tehdään ensimmäinen varmistus. Tämän jälkeen kannattaa siirtyä takaisin oletusasetukselle, rajoittamattomaan lähetysnopeuteen. Jatkuvien varmistusten tekeminen on Nexeticin käyttämän teknologian ansiosta hyvin nopeaa.

Näytä hälytykset -kohdassa voit valita, haluatko nähdä ilmoitukset hälytyksistä (esim. epäonnistunut varmistus, levytila vähissä) asiakasohjelmassasi.

Välityspalvelin -kohdassa voit tarvittaessa määritellä välityspalvelimen tiedot.