Tietojen varmistaminen

Avaat Nexetic Shield Backup -ohjelman tuplaklikkaamalla työpöydälläsi olevaa kuvaketta.

Sinulle aukeaa Tilasto -näkymä, josta näet varmistusohjelmasi tilaa koskevia tietoja.

Piirakkadiagrammista näet, miten varmistetut tiedostosi jakautuvat eri sisältötyyppien (kuvat, musiikki jne) välillä.

• Jos haluat listan suurimmista tiedostoistasi, napsauta 10 suurinta tiedostoa ja halutessasi napsauta vielä ikkunan alareunasta Näytä lisää
  • Suurimmat tiedostot saat näkyviin myös sisältötyypeittäin - tällöin valitse haluamasi sisältötyyppi listalta, esim. Videot.

• Voit rajata haluamasi tiedostot varmistuksen ulkopuolelle napsauttamalla Poista -painiketta tiedoston nimen vieressä. HUOM! Tämä ei poista tiedostoa tietokoneeltasi, ainoastaan varmistusten piiristä.

• Tilaa käytetty -kohta näyttää varmuuskopioitujen tiedostojesi käyttämän levytilan.
  • Tiedostoja varmistettu -kohdasta näet, kuinka monta tiedostoasi on varmuuskopioitu.
  • Aikaa edellisestä varmistuksesta -kohta näyttää edellisen varmistuksen alkamisesta kuluneen ajan minuutteina. Varmuuskopiointi tehdään muutaman minuutin välein, jos sinulla on päällä jatkuva varmistus.

Jos tietojen varmistus on juuri meneillään, näet Aikaa edellisestä varmistuksesta -kohdassa sekä ikkunan alalaidassa tekstin Varmistus käynnissä.

Ikkunan alalaidasta voit myös tarkistaa prosessin tilan. Jos ikkunassa näkyy oikeinmerkki, kaikki on kunnossa. Oranssi tai punainen kyltti taas kertoo ongelmasta. Lisää tietoa ongelmatilanteista löydät Poikkeustilanteet -ohjesivuilta.

Napsauttamalla tilailmoitusta tulee näkyviin seuraava ikkuna, josta näet tarkemmat tiedot varmistuspalvelun tilasta.

Napsauttamalla i-painiketta sivun oikeassa alareunassa voit avata tietoikkunan, jossa on runsaasti tietoja käyttäjästä, käyttöoikeudesta, ohjelmaversiosta jne. Voit myös etsiä ohjeita tai lähettää lokitiedostoja tukipalveluumme.