Asennus, PC

Tervetuloa käyttämään Nexetic Shield Backup –varmistusohjelmaa! Näitä ohjeita seuraamalla asennat ohjelman helposti ja nopeasti tietokoneellesi.

Olet saanut sähköpostiisi viestin, josta löydät:

• Latauslinkin sekä ohjelman PC että Mac –versiolle
  • Käyttäjätunnuksen ja kertakäyttöisen salasanan

1)   Aloita varmistusohjelman asennus klikkaamalla asennuslinkkiä Windows´ille

2)  Tallenna asennuspaketti tietokoneellesi. Valitse sen kohteeksi työpöytäsi(Desktop) ja Tallenna

• Valitse Run käynnistääksesi asennuksen.
  • Vaihtoehtoisesti voit myös käynnistää asennuksen tuplaklikkaamalla työpöydälläsi olevaa NexeticShieldInstaller -tiedostoa.

3)   Ohjattu asennus on alkanut. Valitse Seuraava.

4)   Tallenna asennusohjelma tietokoneellesi. Voit halutessasi muuttaa kohdekansiota. Valitse sitten Seuraava.

5)   Aloittaaksesi asennuksen valitse Asenna.

Ohjelmistoa asennettaessa saattaa tulla näkyviin tietoturvailmoituksia, mutta voit ohittaa nämä vastaamalla ”Kyllä” mahdollistaaksesi ohjelman asennuksen.

6)   Asennus on nyt valmis! Valitse vielä Valmis

7)   Nexetic Shield Backup -ikoni näkyy nyt työpöydälläsi. Seuraavaksi voit siirtyä ohjelmiston Käyttöönotto-ohjeisiin. Yleensä ohjattu käyttöönotto alkaa automaattisesti asennuksen valmistuttua.

Asennusohjelman NexeticShieldInstaller voit halutessasi poistaa.