Kilvet

Kilvet kertovat varmistuspalvelun tilasta.

Vihreä kilpi tarkoittaa, että kaikki on kunnossa - ei virheitä tai varoituksia.

• Palvelu toimii ongelmitta
  • Tekee asetusten mukaiset varmistukset
  • Ei epäonnistuneita tiedostoja
  • Ei virheitä tai varoituksia

Oranssi kilpi tarkoittaa ongelmatilaa varmistuspalvelussa. Eri ongelmatilanteet ovat:

• Asiakasohjelma on käynnissä, mutta varmistuksia ei ole tehty seitsemän päivän aikana
  • Yksittäisten tiedostojen varmistuksessa on tapahtunut virheitä

• Punainen kilpi tarkoittaa virhetilannetta. Eri virhetilanteet ovat:

• Varmistuspalvelu ei ole käynnissä
  • Varmistusten tekemiseen varattu levytila on täyttynyt
  • Palvelusta ei saada yhteyttä
  • Asiakasohjelmasta ei saada yhteyttä
  • Varmistusten tekeminen epäonnistui

Musta kilpi tarkoittaa, että varmistuksia ei ole koskaan tehty. Mahdolliset tilanteet ovat:

• Asiakasohjelma ei ole aloittanut varmistusten tekemistä
  • Käyttäjän luominen/rekisteröinti ei ole onnistunut

Harmaa kilpi tarkoittaa, että varmistuspalvelu ei ole aktiivisessa tilassa.

• Asiakasohjelma ei ole ollut toiminnassa 30 päivää enempää
  • Edellinen sisäänkirjautuminen oli yli 30 päivää sitten