Käyttöönotto, PC

Ohjelmiston onnistuneen asennuksen jälkeen on vuorossa käyttöönottoon liittyvien asetusten tekeminen. Ohjelman käyttöönotto tapahtuu helposti näitä ohjeita seuraamalla.

1) Asennuksen valmistuttua tulee näkyviin automaattisesti uusi ikkuna, jossa oleviin kenttiin annetaan käyttäjänimi ja salasana. Nämä tiedot löydät aiemmin saamastasi sähköpostiviestistä.

Voit valita pudotusvalikosta haluamasi kielen: suomi, ruotsi, englanti, ranska ja venäjä.

Muista myös hyväksyä käyttöoikeussopimus napsauttamalla sen vieressä olevaa laatikkoa.

Valitse lopuksi Seuraava.

2)  Oletuksena on, että kaikki tietokoneesi sisältämä tieto turvataan (lukuunottamatta tiettyjä järjestelmä- ja ohjelmakansioita).

• Jos haluat rajata joitakin sijainteja tai tiedostotyyppejä varmuuskopioinnin ulkopuolelle, napsauta hammasrattaan kuvaa (kts. allaoleva kuva). Voit tehdä tai poistaa valintoja haluamasi mukaan. Kun olet valmis, sulje ikkuna.
  • Jos jälleenmyyjäsi tai yrityksesi ylläpito on antanut sinulle rajoitetut oikeudet, et voi tehdä muutoksia rajauksiin. Tällöin tämä vaihtoehto ei tule sinulle lainkaan näkyviin.

3) Jos tässä vaiheessa haluat palauttaa tiedostoja, se on mahdollista napsauttamalla Palauta -painiketta.

4) Valitse Valmis. Nyt varmistusohjelma on otettu käyttöön ja varmistusten tekeminen tiedoistasi alkaa saman tien!  Ohjelman käyttöohjeet löydät ohjeiden osiosta Ohjelman käyttäminen.

Katso kuitenkin vielä seuraava ohjeen kohta 5).

5) Ohjelma ehdottaa automaattisten tallennusten tekemistä Microsoft Office -ohjelmille joka viides minuutti. Tämä kannattaa hyväksyä valitsemalla OK.